24/7 Bel ons gerust 079 - 352 32 32
  • lemuria seychelles leading golf Constance Lémuria
    lemuria Seychellen leading golf Constance Lémuria

Er zijn maar weinig plekken op aarde waar je je favoriete sport in zulk een sublieme en natuurlijke omgeving als de Seychellen kunt spelen.

Op de Seychellen omringd door prachtige berghellingen en vergezichten over de oceaan, wordt golf een bijna-surrealistische ervaring terwijl je afslaat in een wereld van zwaaiende kokospalmen en glinsterend saffierwater en met een ruime keuze aan andere attracties en activiteiten om u en uw partner te betoveren wanneer u even niet aan het golfen bent.

Mahé

Op het eiland Mahé is een 9-hole golfbaan met een lengte van 4,5 km. De golfbaan is, centraal gelegen aan de kust, omgeven door een bergwand en de oceaan bij Anse aux Pins net naast de weg die leidt naar het Reef Estate.

De golfbaan werd zo’n dertig jaar geleden gebouwd op een oude kokosnootplantage. Bezoekers zijn van harte welkom in de club en kunnen zelfs tijdelijk lid van de Seychelles Golf Club worden. De club is dagelijks geopend vanaf 08:30 uur, inclusief de meeste feestdagen. Het is niet nodig om starttijden te boeken, behalve op donderdagnamiddag en zaterdag wanneer er wedstrijden zijn. Bezoekers met handicaps kunnen deelnemen aan wedstrijden, maar gesponsorde prijzen zijn alleen voorbehouden aan leden.

De club beschikt ook over een bar met TV, een pooltafel en een cafetaria waar fastfood, snacks en volledige maaltijden worden geserveerd. Indien gewenst kunt u training van een pro krijgen.

Er zijn ver gevorderde plannen voor een 18-holes championship golfbaan op het kunstmatig aangelegde eiland Aurore Island dat zich aan de noordoostelijke kust van Mahé bevindt.

Praslin

De andere golfbaan op de Seychellen is een 18-holes championship golfbaan gelegen bij het resort van Constance Lémuria Resort op het eiland Praslin. Deze uitdagende Par 70 baan bevindt zich te midden van de groene, glooiende valleien van een eiland dat zo spectaculair mooi was dat het ooit als Hof van Eden werd betiteld. Kortom ideale omstandigheden om uw golfspel naar een nog hoger niveau te tillen.

© 2013 - 2020 Indian Ocean Travel

Deel dit met een vriend(in)/kennis