Algemeen

Amitie Chalets is een ideale plek voor hen die onafhankelijk willen zijn en ongestoord hun vakantie op het eiland Praslin willen vieren.

Ligging

Een klein etablissement bij het strand van Amitie, in het westen van Praslin, op 2 km verwijderd van het hoofdetablissement Beach Villa.

Amitie Chalets ligt op 1 kilometer afstand van het vliegveld van Praslin en op 9 km van de haven van Praslin bij Baie Sainte Anne.

Accommodatie

Amitie Chalets heeft

standaardkamers:

De twee standaardkamers zijn op de begane grond met een grote veranda met uitzicht op de Indische Oceaan. De twee standaardkamers zijn voorzien van airco die tegen een vergoeding van 12 euro per dag kan worden gebruikt.

bungalow
Deze bungalow met rieten dak ligt apart en heeft een plafondventilator, koelkast en douche/wc.

Superior bungalow
Deze kamer is een apart gelegen bungalow vlakbij het strand. Deze superiorkamer heeft airco maar ook een plafondventilator, een kleuren TV, een kitchenette met eetgedeelte, alsmede een terras en een douche/wc.

De kamers zijn geschikt voor maximaal 3 personen.

De eigenaars van het complex wonen in het hoofdgebouw en zijn altijd beschikbaar om u met raad en daad bij te staan.

Faciliteiten

Van maandag tot vrijdag is het – op verzoek – mogelijk om het ontbijt en/of de avondmaaltijd te gebruiken bij het restaurant van Beach Villa. Het restaurant ligt vlakbij de waterkant.

Voor vervoer wordt zorggedragen.

Sportfaciliteiten

Het complex biedt zelf geen sportmogelijkheden aan. Wel kan de receptie u adviseren waar diverse (water)sportactiviteiten op het eiland plaatsvinden.

Amitie Chalets heeft de beschikking over 2 boten t.w. Makaira en Venture. Indien gewenst kunt u boeken voor een trip naar één van de nabijgelegen eilanden of een onvergetelijke ervaring beleven met zeevissen.

Restaurants – Bars

In de directe nabijheid van het complex zijn enkele restaurants en lokale afhaalrestaurants aanwezig.

Indien gewenst kunt u (van maandag t/m vrijdag) ook gebruik maken van mogelijkheid om gratis naar het nabijgelegen (slechts 2 km) Beach Villa Guesthouse gebracht te worden om daar het diner te gebruiken.

Specials

Amitie Chalets heeft in bepaalde periodes interessante specials t.w.:
– Bonusnachten (16=14)
– Bonusnachten (24 = 21)
– Bonusnachten (8 = 7)
– Extra’s voor Honeymooners

Wilt u meer over de specials en de voorwaarden daarbij weten of vrijblijvend een offerte aanvragen bel ons op 079 – 352 32 32 of stuur een e-mail naar info@seychellen.nl

Print Friendly, PDF & Email

Faciliteiten

  • Airco
  • Douche/WC
  • Kitchenette
  • Minibar
  • Plafondventilator
  • Safe
  • Televisie
  • Veranda
  • Zeezicht

Praslin

PraslinVan de 115 eilanden die deel uitmaken van de Seychellen, onderscheidt Praslin zich met zijn meest iconische kenmerken en onderscheidingen: Praslin, het “eiland van de Palmen”. Het eiland heeft een bevolking van 6.500 inwoners en is het op één na grootste eiland van de Seychellen. Geschiedenis De naam Isle of Palms is door de ontdekkingsreiziger

Lees meer